2008. április 13., vasárnap

TUNÉZIA - 2008-04-13 - 1. nap

Az ejszakai 50 perc alvas utan 960 km motorozas tobb, mint kaland :)
Az indulas elotti pillanatok:




Reggel a hideggel, Olaszorszagban mar az esovel is meg kellett kuzdenunk. Hegyeshalomig esemenyelenul sikerult eljutnunk, leszamitva azt, hogy a Mosoni pihenohelyet eppen atalakitjak, igy a hegyeshalmi benzinkutakon csucsforgalom volt. MyCo elottunk ert oda, es tankolas kozben hire ment, hogy hova is szeretnenk elmotorozni :) A penztarosok azt hittek, hogy viccelunk :)

Ausztriaba aterve jol fogytak kilometerek, az 1000 m-nel magasabb hegyeket mindutt hosapka fedi. A homerseklet ritkan lepett a buvos 14 fok fole, a nap gyakran a felhok moge bujt, a thermo beles elengedhetetlen tartozek lett :)



Olaszorszagba lepve a BIKE-R turak elengedhetetlen kelleke, az eso is rakezdett. Persze csak adig tartott, amig az esoruhakat felvettuk, es ket alaguton atcsorogtunk. Onnantol nap kisut, esoruha dunsztol, csapat orul :))

A taljanok kozlekedes kulturajat tovabbra sem tudom elvezni, mennek, mint a mergezett egerek, a 3 sav boven eleg nekik ahhoz, hogya visszapillanto tukorbe tekintve egy "itt a piros, hol a piros" jatek kellos kozepen erezzem magam. Persze itt hibazni nem lehet ...

A Garda to meg "teli"almat alussza, a kemping uresen kong, valogatunk a szobak kozott, de a legtobb 4 fos szoba max 2 fonek kinal elegendo eletteret. Ezert 5 fore egy 4 es egy 6 fos szobat veszunk ki, igy "mondjuk" elferunk.

Holnap irany a komp es Tunezia!!!

6 megjegyzés:

Csabee írta...

Örömmel hallom, hogy eddig minden a "szokásos" mederben halad:))

Csaó
Csabee

Taro írta...

Vigyázzatok magatokra és jó utat!

Taro írta...

Vigyázzatok magatokra srácok és tessék napvédő krémet használni :-)

Joci-V írta...

Sokat gondolunk rátok vigyázzatok magatokra és egymásra.

Marcsi írta...

Sziasztok!

Jó ötlet volt ez a blog!:)
Remélem lesz még lehetőségetek egy kis beszámoló írására. Nagyon-nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Unknown írta...

Jó utat és sok élményt.